Google Mobil SEO 21. april


Tidligere på året annoncerede Google, at de ville begynde at vægte siders mobilvenlighed højt i mobile søgninger. Det betyder, at sider der ikke er optimeret til at være brugervenlige, læsbare, responsive og skalerbare på mobiltelefoner og tables, vil få væsentligt dårligere placering. Denne ændring, som mange har døbt “MobileGeddon”, trådte i kraft d. 21. april 2015.

Google selv fortæller, at deres ændring vil have en drastisk effekt på søgeresultater mobile devices. Sider der før lå højt rangeret på Google, vil nu blive begravet i bunken af søgeresultater, hvis siden ikke er tilpasset mobile brugere. Du har måske set, at nogle søgeresultater har en lille angivelse mobilvenlig, når du Googler fra din telefon?

Google Mobil SEO 21. april

 

Det mærkat får du, når Google anerkender, at din side er mobilvenlig – og efter 21. april 2015 har dette mærkat stor betydning for din sides placering på mobile søgninger.

Det betyder, at der lige nu er en oplagt mulighed for at komme til tops på Google, ved at sørge for at være blandt dem, som Googles algoritmer anerkender som mobilvenlige. Hvis din side opfylder Googles kriterier, mens dine konkurrenters ikke gør, kan du forvente at få et væsentligt forspring i trafikken. Husk, at for mange sider, står søgninger fra mobile brugere for over 35% af den organiske trafik, som alt sammen bliver påvirket af Googles ændringer.

Det er ikke altid nok at ens site er responsivt – altså at billeder tilpasser sig brugerens størrelse, menuen folder sammen etc. Siden skal også være nem at manøvrere på, links skal have en passende størrelse som gør dem nemme at trykke på med fingrene, etc. Google har udviklet et værktøj, som kan fortælle dig, om Google opfatter din side som mobilvenlig.

Hvis du har testet din side, og Google peger på et eller flere punkter hvor den kan forbedres, så fortvivl ikke. Langt de fleste sider kan, med forholdsvist simple indgreb, gøres responsive og mobilvenlige, så de atter rankes højt af Googles algoritmer. Vi har specialiseret os i at gøre eksisterende hjemmesider mobilvenlige, og kan give dig et gratis og uforpligtende gennemsyn af din side. Selve arbejdet udføres hurtigt og billigt, så du med det samme er på vej tilbage mod toppen af søgelisten.

Udfyld formularen herunder, og få et gratis og uforpligtende tilbud:

Dit navn

Din email

Hjemmeside vi skal gennemgå